Jaargang 5 nr.13 Jaargang 5 nr.13
Goede morgen gemeente,
Welkom op deze eerste Zondag van de veertigdagentijd. Vanmorgen hebben we een speciale kerkdienst, een school/kerkdienst. Dus een speciaal welkom voor alle kinderen en het personeel van de Alphaschool.
Voorganger vanmorgen is ds. J. Glas uit Kootstertille en Wiep Boersma speelt op het orgel.
Volgende week zondag 25 februari hoopt Ds. R. van der Woude uit Drachten voor te gaan.
Donderdagavond 21 februari vergaderd de kerkraad om 20.00 uur in de Bron.
We zingen nu eerst het oefenlied 532 en daarna ons aanvangslied …………………..
De kerkenraad wenst u allen een mooie en gezegende dienst toe.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De collecte die na de gebeden wordt gehouden is voor Met kinderen op de vlucht. Onder de 4 miljoen Syriërs die hun land zijn ontvlucht, bevinden zich veel moeders met kinderen. Uitgeput zijn ze neergestreken in de Bekaa-vallei in Oost-Libanon. Hun kinderen zijn moe, bang, ziek of zelfs ondervoed. Onder erbarmelijke omstandigheden proberen deze moeders hun kinderen liefdevol te verzorgen en te beschermen. Partnerorganisatie IOCC ondersteunt gevluchte moeders daarbij. Met verloskundige zorg, bijvoeding voor ondervoede kinderen en gezondheidsvoorlichting redden bevlogen medewerkers van IOCC niet alleen kinderlevens, maar helpen ze moeders om in alle onzekerheid hun kinderen toch de juiste zorg te kunnen bieden.
De collecte bij de uitgang is voor de kerk.