20 oktober 2019 20 oktober 2019
Welkom allemaal
Vandaag zal Ds. P. Lootsma uit Leeuwarden voorgaan in de dienst.
Folkje Koster bespeelt het orgel.
Volgende week zondag 27 oktober zal Da. G. den Dikken uit Drachten voorgaan in de dienst.
Op 3 november is er een Doopdienst.  Dan zal Rein Jan worden gedoopt.
Zoon van Jan Pieter van de Velde en Ieke Koster.
Kopij voor Tsjerke en Toer kan ingeleverd worden voor 25 oktober 19.00 uur bij Clazina Reitsma aan De Opslach.
De kerkenraad wenst ons allemaal een gezegende dienst toe.

Wij beginnen nu eerst met het zingen van ons oefenlied lied 976.
En daarna staande ons intochtslied lied 121 helemaal.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dienst voor danken en delen:
Bloemen

Collecte Diaconie :Mission Possible.
Mission Possible is een christelijke hulpverleningsorganisatie die zich richt op ondersteuning van kansarme kinderen en gezinnen in Albanië, Armeniër, Bulgarije, Oekraïne en Rusland. Mission Possible is opgericht in 1974 en werkt met vijf zusterorganisaties in het Westen en tien organisaties in het Oost Europa. Verdere informatie zie Tsjerke en Toer.

De collecte bij de uitgang is voor de kerk.

Warmte nodig voor de g gevluchte mensen op Lesbos!!! We gaan er weer voor en doen mee aan de landelijke inzameling van Because We Carry!
Doen jullie mee??
Wat verzamelen we deze keer:
Winterjassen voor Dames, Heren en kinderen.
Warme kinderschoenen, maat 21- 37
Skipakjes voor de leeftijd t.m 6 jaar.

Lees onderstaand bericht en aansluitend bericht van Because We Carry a.u.b.goed door!
De spullen moeten SCHOON, heel en warm zijn.
Spullen kunnen bij ons gebracht worden of bij een ander inzameladres.
Wij zorgen ervoor dat het gesorteerd en verpakt bij Lucia komt in Waskermeer.

Heeft u niks liggen wat geschikt is en wilt u graag helpen.....we hebben ook een heel aantal verhuisdozen nodig om in te pakken!!
(Mochten we niet thuis zijn als u spullen komt brengen, u kunt het bij ons achter onder het afdakje zetten! )
Hoop dat we met elkaar weer heel veel kinderen en volwassenen kunnen voorzien van een warme jas!

Meer info is te vinden op de site van : Because We Carry!

WIEKE DE VRIES-POSTMA
BINNENDIJK 22