3 februari 2019 3 februari 2019
Welkom allemaal, in het bijzonder onze gasten.
We beginnen met het zingen van het oefenlied 286.
Vandaag is Ds. R. van der Woude uit Drachten onze voorganger. Wiep Boersma bespeelt het orgel. Na afloop van deze dienst is het koffiedrinken hier in de kerk.
Woensdag 6 februari is er stilte uur in de kerk van 19.00 – 20.00 uur.
Volgende week zondag is er de jaarlijkse kerk-en-school-dienst, Ds. Peter Pit gaat voor. Er is dan pepermuntverkoop door Nynke Reitsma, zie ook T&T voor meer informatie over het thema van de dienst en de reis die Nynke gaat maken.
De kerkenraad wenst ons allemaal een gezegende dienst toe.
Het aanvangslied is lied 894: 1,2, en 3
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Bloemen

Collecte Diaconie
Het water staat de Bengalen aan de lippen
In Nederland weten we dat wonen in een rivierdelta gevaar met zich meebrengt. In Bangladesh leven miljoenen arme gezinnen op rivieroevers zonder dijken die hen tegen vernietigende overstromingen kunnen beschermen. Bij cyclonen en wervelstormen spoelen huizen weg en loopt landbouwgrond onder. Met de opbrengst van de collecte kunnen we samen met lokale kerken mensen voorbereiden op rampen. Er worden schuilplaatsen gemaakt en evacuatieplannen opgesteld en mensen getraind om gewassen te telen die goed tegen storm en zware regens kunnen. Ook wordt de collecteopbrengst gebruikt om directe noodhulp te bieden.

De collecte voor de kerk is direct achter de collecte van de diaconie, i.v.m. koffiedrinken.

Orde van dienst

OEFENLIED: 286
MEDEDELINGEN
INTOCHTSLIED: 894: 1,2,3 Wanneer ik zoek naar woorden